Beëdigde vertalingen - Spaans, Engels, Nederlands

YOLANDA OTERO ALONSO

BEËDIGD VERTALER SPAANS - NEDERLANDS

VERTALER SPAANS, ENGELS, NEDERLANDS, DUITS, FRANS

Yolanda Otero Alonso is geboren in Nederland en is van Spaanse afkomst. Zij heeft opleidingen genoten in Nederland, Spanje en Groot-Brittannië.

Het Spaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft haar benoemd tot beëdigd tolk/vertaler Nederlands, waardoor zij bevoegd is om beëdigde vertalingen te maken en als beëdigd tolk op te treden van het Spaans naar het Nederlands en vice versa. (Bezoek het Spaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken MAEUEC voor meer informatie.) Uiteraard maakt zij ook niet beëdigde vertalingen tussen deze twee talen.

Hiernaast vertaalt zij van het Engels naar het Nederlands en Spaans, en vanuit deze twee talen naar het Engels. Indien u documenten hebt die uit het Frans of Duits naar het Nederlands, Spaans of Engels moeten worden vertaald, kunt u ook contact met haar opnemen.

Yolanda Otero Alonso heeft zich gespecialiseerd in medische en juridische vertalingen. U kunt echter ook voor vertalingen van andere documenten bij haar terecht.

Haar vertalingen zijn kwalitatief van hoog niveau en worden altijd op tijd geleverd. Uiteraard zullen uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld: uw privacy is gewaarborgd.

Indien u meer informatie wilt of een offerte voor uw vertaling wenst te ontvangen, kunt u het Contactformulier invullen en opsturen. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@yoatrad.eu of bellen naar (+34) 657 555 230.

Yolanda Otero Alonso - BEËDIGD VERTALER SPAANS - NEDERLANDS

Yolanda Otero Alonso
Madrid (Spanje)

Tel.: (+34) 657 555 230

LinkedIn-profiel van Yolanda Otero Alonso weergevenProfiel van Yolanda Otero Alonso weergeven

›› Contact
›› Yolanda Otero Alonso in de krantAsociación Española de Traductores, Correctores e Intérpretes